Despre Noi – Surriya

Calitate Peste Cantitate

Ne străduim să ne asigurăm că integritatea companiei noastre rămâne o prioritate pentru toți angajații noștri - în fiecare zi, la fiecare nivel al companiei noastre.

Suntem responsabili pentru furnizarea de produse și servicii de înaltă calitate. Dorim să îmbunătățim sănătatea și bunăstarea oamenilor din întreaga lume și să extindem accesul la Orez Super Basmati. Toate acțiunile noastre trebuie să fie măsurate față de responsabilitatea noastră față de cei care folosesc sau au nevoie de produsele noastre.

Oameni Peste Profit

Abilitatea noastră de a excela depinde de integritatea, cunoștințele, imaginația, priceperea, diversitatea, siguranța și munca în echipă a angajaților noștri. Lucrăm pentru a crea un mediu de respect reciproc, incluziune și responsabilitate. Noi răsplătim angajamentul și performanța și răspundem nevoilor angajaților și familiilor lor.

Îmbunătățire Continuă

Această valoare rămâne continuă în gândurile noastre, o intenție definită în toate punctele de contact ale organizației noastre. Acest obiectiv conduce procesul de luare a deciziilor noastre și, în final, produsul nostru final, deoarece fiecare dintre noi acceptă provocarea deschisă pentru a continua să urce la scară mare.

Etică și Integritate

Ne angajăm să respectăm cele mai înalte standarde de etică și integritate. Suntem responsabili față de clienții noștri, de concurenții noștri, de distribuitori, furnizori și de comunitățile pe care le deservim. În exercitarea responsabilităților noastre, nu luăm scurtături profesionale sau etice. Interacțiunile noastre cu toate segmentele societății trebuie să fie transparente și să reflecte aceste standarde ridicate.

Concentrare Asupra Oamenilor

În conformitate cu accentul pe excelență, ne propunem să atragem, să dezvoltăm și să păstrăm oamenii cei mai talentați. Promovăm angajamentul și responsabilizarea continuă a angajaților la toate nivelurile.

Promovăm un mediu de încredere între echipe și un dialog deschis și constructiv cu angajații și reprezentanții acestora. De asemenea, încurajăm echipa noastră să învețe: să-și urmărească pasiunile, să se asculte unul pe altul, să acceseze noi cunoștințe la conferințe, bibliotecă, pe bloguri și prin alte mijloace practice.

Poveastea Noastră

Totul a pornit de la dragostea noastră pentru Orez Basmati și mâncare bună. Ca majoritatea consumatorilor, am căutat orez basmati autentic și am fost surprinși de faptul că nu am reușit să găsim multe opțiuni care să corespundă standardelor noastre de calitate. Prin urmare, am vrut să schimbăm acest lucru.

Am hotărât să formăm o entitate care să ofere Orez Premium Super Basmati direct de la fermierii din inima provinciei Punjab din Pakistan, să-l maturizăm pentru ai controla nivelul de umiditate și aromă, iar în cele din urmă, să îl furnizăm tuturor iubitorilor de orez Basmati din întrega lume.

Oferim numai produse care îndeplinesc standardele noastre înalte de calitate, aromă și savoare, fără excepție.

Învațăm și vă invităm de asemenea

Procesul nostru distinct de prelucrare a orezului Basmati ne-a permis să aflăm mai multe despre caracteristicile acestei forme de orez extrem de apreciate, distincțiile diferitelor grade și modul cel mai bun de a recunoaște cel mai aromatic orez basmati.

Suntem încântați să constatăm creșterea gradului de conștientizare și interesul publicului larg de a consuma numai o calitate superioară de Orez Basmati. De asemenea, încurajăm clienții noștri loiali să participe activ la campaniile noastre pline de viață pe social media, unde pot învăța cum să adauge orezul Surriya Super Basmati în planul lor alimentar echilibrat.

Ne Concentrăm Pe Calitate

Orezul Basmati este cultivat la poalele munților Himalaya și ne asigurăm că numai cel mai bun orez Basmati ajunge în pungile Surriya. Cerealele sunt selectate cu atenție din regiunea Punjab din Pakistan. Gustul asociat cu nuca al acestui orez este adorat în întreaga lume de iubitorii de calitate care preferă gustul aromat și savuros.

Sprijin Comunitar

Surriya este implicată într-o serie de programe comunitare care urmăresc să contribuie pozitiv prin satisfacerea nevoilor de bază ale nutriției oamenilor sau prin sprijinirea activităților și inițiativelor care sunt bune pentru mediul înconjurător sau pentru sănătatea și bunăstarea comunității. Dacă doriți ca Surriya să sponsorizeze unul dintre evenimentele sau inițiativele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați. Furnizați detalii despre evenimentul sau inițiativa dumneavoastră, evidențiați modul în care Surriya se poate implica și descrieți de ce credeți că Surriya ar putea să ajute.

Împărtășim Cunoștințele Noastre

Pe lângă accentuarea calității, ne străduim și să împărtășim toate lucrurile pe care le-am învățat despre orezul basmati și beneficiile pe care le poate oferi. Și, pe măsură ce învățăm mai mult, vrem să continuăm să transmitem cunoștințele mai departe. Ne-am luat angajamentul nu numai să vă aducem cel mai bun orez basmati pe care îl putem găsi, dar și cele mai bune informații despre modalitățile de utilizare ale acestuia și beneficiile sale pentru sănătate.

© 2020 Surriya. All Rights Reserved.

^