Kebab De Pui Cu Coriandru Si Lime – Surriya
  • Prep 30min
  • Gatiti 15min
  • 4 Portii
  • Usor de gatit
  • Prep 30min + Gatiti 15min = 45 de min total

Ingredients

1 ceasca Orez Basmati Surriya
2 linguri de ulei de masline
1 lingurita de chimen macinat
2 linguri de coriandru proaspat tocat
sucul de la 1 lime
sare și piper macinat dupa gust
2 jumatati de piept de pui – taiat in cuburi de 3 cm
1 dovlecel mic, taiat in felii de 1 cm
1 ceapa
1 ardei rosu
10 rosi cherry

Method

  • 1 Gatiti orezul Basmati Surriya conform instructiunilor de pe ambalaj sau alegeti una dintre retetele noastre preferate de orez basmati de la Surriya.
  • 2 Intr-un vas mic, amestecati impreuna ulei de masline, chimen, coriandru tocat si sucul de la lime. Se condimenteaza cu sare si piper.
  • 3 Adaugati puiul si amestecati bine. Acoperiti si pastrati amestecul la frigider timp de cel putin o ora.
  • 4 Preincalziti gratarul.
  • 5 Adaugati pe rand puiul, dovlecelul, ceapa, ardeiul rosu si rosiile pe frigarui.
  • 6 Ungeti gratarul cu ulei si aranjati frigarui pe gratarul fierbinte.
  • 7 Gatiti timp de aproximativ 10 minute sau pana cand puiul este gata, rotind pentru a gatiti in mod egal pe toate partile.
  • 8 Serviti kebabul cu garnitura dumneavoastra preferata din orez Basmati Surriya.

© 2020 Surriya. All Rights Reserved.

^